Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας για το «Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!»

Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας για το «Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!»

Είμαστε βαθιά χαρούμενοι για τη πιο σημαντική και σπουδαία διάκριση που έχει λάβει ποτέ το "Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!"

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, το 'Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!" απέσπασε το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας στην Προσωποκεντρική Φροντίδα Υγείας International 2019 Global Person-Centered Innovation Award, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου για την Προσωποκεντρική Φροντίδα Υγείας.

Το "Έλα στη θέση μου Γιατρέ!" διακρίθηκε μεταξύ προτάσεων από 26 χώρες από όλον τον κόσμο. Συνολικά διακρίθηκαν με το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας 10 προτάσεις από 10 χώρες, η μοναδική από την Ελλάδα!

Τα βραβεία δόθηκαν από το Διεθνή Οργανισμό Planetree International, που αποτελεί το μοναδικό οργανισμό παγκοσμίως που πιστοποιεί φορείς υγείας πως πληρούν τις προδιαγραφές της Προσωποκεντρικής Υγείας.

 

Η διάκριση αυτή έρχεται ως απόλυτη πιστοποίηση της βαθιάς Προσωποκεντρικής φύσης του "Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!", αλλά και της ποιότητας και της καινοτομίας του.

Είμαστε περήφανοι και δεσμευόμαστε να παραμείνουμε η φωνή της Προσωποκεντρικής Ιατρικής στην Ελλάδα, και όχι μόνο!

 

2 Σχόλια

  • Διακάτου Βασιλική

    Συγχαρητήρια! Η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στην ικανοποίηση και το θαυμασμό όσων γνωρίζουν το έργο σας και εξελίσσονται από αυτό. Ας αποτελέσει η βράβευση αυτή αναγνώριση της προσπάθειας αυτής. Β. Διακάτου

  • Ευάγγελος Στάγιας

    Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και πάντα άξιος !!! Αυτό το πρόγραμμα νομίζω πως μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα και να λάβει ακόμη περισσότερες διακρίσεις !!! Να είσαι πάντα καλά, γεμάτος με Υγεία και ενέργεια ώστε να μεταλαμπαδεύεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου !!! Ευάγγελος Στάγιας

Give a Reply

', { 'anonymize_ip': true });