Βιωματικό Εργαστήριο στις 8/6/2019 – Η ενσυναίσθηση στη σχέση γιατρού- ασθενή

Βιωματικό Εργαστήριο στις 8/6/2019 – Η ενσυναίσθηση στη σχέση γιατρού- ασθενή

Το Βιωματικό εργαστήριο «Η ενσυναίσθηση στη σχέση γιατρού-ασθενή» αποτελεί το πρώτο εισαγωγικό μέρος του «Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!», της μοναδικής βραβευμένης βιωματικής εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην ενσυναίσθηση στην Ελλάδα.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί εκτός πανεπιστημιακού χώρου, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν.

 

Μέσα από μία σειρά σύντομων διαλέξεων και βιωματικών ασκήσεων οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία:

-να αποσαφηνίσουν την έννοια της ενσυναίσθησης

-να διαχωρίσουν την ενσυναίσθηση από τη συμπόνοια και τη συμπάθεια

-να αφουγκραστούν τον τρόπο με τον οποία επιδρά η ενσυναίσθηση στην υγεία του ασθενή

-να εξασκηθούν στη δεξιότητα αυτή μέσα από βιωματικές ασκήσεις

-να δουλέψουν με κλινικό σενάριο

-να λάβουν εκπαιδευτικό υλικό

 

Απευθύνεται σε:

-φοιτητές ιατρικής

-ειδικευόμενους και ειδικούς γιατρούς

-φοιτητές επαγγελμάτων υγείας

-επαγγελματίες υγείας

 

Ημερομηνία Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τόπος 213 B Leoforos Alexandras, 115 23 Athens, Greece

115 23 Αθήνα- Σύλλογος Ασθενών Ήπατος -Προμηθέας

Διάρκεια 4 ώρες (10.00-14.00)

 

 

Συντονίζουν οι Δρ. Βασίλης Κιοσσές και Νάντια Συμεωνίδου

 

Κόστος: 30€ (συμπ. ΦΠΑ)

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Εγγραφές

Δήλωση συμμετοχής έως και 3/6/2019

*Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με την καταβολή ολόκληρου του ποσού εγγραφής και ως ημερομηνία εγγραφής θεωρείται αυτή της κατάθεσης και την αποστολή σε φωτογραφία του αποδεικτικού κατάθεσης στο info@empathizedoctor.com (Εθνική Τράπεζα: GR 16011 0372 00000 372 634 17802 με την αιτιολογία Ενσυναίσθηση και το Επίθετό σας).

**Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του συμμετέχοντος έως 3/6/2019 επιστρέφεται όλο το ποσό. Σε περίπτωση ακύρωσης αργότερα, επιστρέφεται το 50% του ποσού.

***Σε περίπτωσης ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών επιστρέφεται όλο το πόσο εγγραφής

 

Πληροφορίες

info@empathizedoctor.com

www.empathizedoctor.com

6974451680 (Βασίλης Κιοσσές)

 

Λίγα λόγια για τους συντονιστές

Ο Βασίλης Κιοσσές είναι ψυχολόγος, προσωποκεντρικός θεραπευτής και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δημιούργησε το «Έλα στη Θέση μου, Γιατρέ!», την πρότυπη βιωματική εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στην ενσυναίσθηση, η οποία απέσπασε 2 βραβεία, ενώ είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Εταιρία Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Εκπαίδευσης. Δίδαξε το μάθημα «Η ενσυναίσθηση στη σχέση γιατρού-ασθενή» στο Ιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 2014 έως το 2017.

Η Νάντια Συμεωνίδου είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και προσωποκεντρική θεραπεύτρια. Έλαβε τίτλο Master of Science στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική από το University of Strathclyde. Εργάζεται ατομικά και ομαδικά, ενώ είναι συν-συντονίστρια στις βιωματικές ομάδες εκπαίδευσης στην ενσυναίσθηση στο πλαίσιο του «Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!».

4 Σχόλια

  • Χριστιάνα Τριάντη

    Γεια σας θα ήθελα να συμμετάσχω στο βιωματικο εργαστήριο στις 8/6/19 απλα δεν μπορω να βρω που ακριβώς πρεπει να κανω δηλωση ..θα μπορούσατε να με βοηθησετε ??

    • Καλημέρα, μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email) στο info@empathizedoctor.com ή στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει εδώ στο σάιτ μας.

  • Μαρία Ζαφειροπούλου

    Καλησπέρα σας. Είμαι Επισκέπτρια Υγείας και ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το βιωματικό εργαστήριο με θέμα »Ενσυναίσθηση στη σχέση γιατρού- ασθενή». Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις;

    • Καλησπέρα σας,
      υπάρχουν ακόμα κάποιες θέσεις. Για να γίνει κράτηση της δικής σας, στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο info@empathizedoctor.com ή στη φόρμα επικοινωνίας εδώ στο σάιτ μας

Give a Reply

', { 'anonymize_ip': true });